Over ons

Specialist in kosten verlagen voor bedrijven en personeel.

De Vaste Lasten Consulent heeft zich in deze markt ontwikkelt en helpt organisaties om hun kosten significant te verlagen. Hierdoor kunnen organisaties structueel kosten besparen. Niet alleen voor organisaties worden de kosten structueel verlaagd maar ook voor het personeel van deze organisaties en leden kan de Vaste Lasten Consulent de kosten verlagen door bijvoorbeeld collectief energie in te kopen.

 

Uniek en onafhankelijk

De Vaste Lasten Consulent is Uniek en onafhankelijk. Wij dienen het belang van onze opdrachtgever en proberen iedere casus op een effectieve wijze en transparant te verwezenlijken. Wij realiseren hoge kosten besparingen voor uw organisatie die vaak direct ingaan. Hierdoor zullen uw structuele kosten voor de komende jaren sterk dalen.

 

 

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen is geen loze kreet in de rumte. Wij staan voor maatschappelijk duurzaam ondernemen. Iedere organisatie in Nederland en eigenlijk in de wereld is medeverantwoordelijk voor onze maatschappij, natuur en medemensen. Wij onderstrepen dit en proberen altijd in het proces naar besparingen duurzaamheid te realiseren voor onze cliënten. Dat betekent dat wij altijd op zoek gaan naar besparingen die daarnaast duurzamheid garanderen. Hierdoor creëren we een win win situatie voor uw organisatie en onze maatschappij.

De Vaste Lasten Consulent steunt duurzame ontwikkelingen in de maatschappij. In overleg met uw organisatie kunnen wij een gedeelte van onze omzet schenken aan een duurzame project of organisatie. Hierdoor verlaagd u de kosten voor uw organisatie en steunt u maatschappelijk duurzaam ondernemen.