Tarieven

Honorarium


De Vaste Lasten Consulent streeft transparantie na, ook in de fee die wij ontvangen voor onze werkzaamheden. 

Vanaf 1 januari 2023 is er een wijziging in onze fee.

Voor het inkoop traject van energie tegen de scherpste prijzen in de markt vragen we eenmalig  € 250 ex btw per aansluiting. (bij meer dan 40 aansluitingen kan er een prijs afspraak gemaakt worden)

Voor mediatie tussen u en uw energie leverancier vragen we eenmalig 20% van het te besparen bedrag. Lukt het ons niet om de mediatie in goede banen te brengen en heeft u geen financieel voordeel, dan betaald u ons niets. Het zogeheten "No cure No pay" model.

Cursussen

U kunt de Vaste Lasten Consulent ook inhuren de cursus strategisch energie inkoop. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Met name voor inkopers voor organisaties is deze cursus zeer nuttig. De inkoper krijgt vaardigheden aangeleerd om scherper en doeltreffender energie in te kopen.

Coaching

Voor coachen en trainen van uw personeel om te leren omgaan met minder inkomsten en hogere lasten vragen wij een fee per dagdeel. We kunnen diverse coaches hiervoor inschakelen. Wij werken ook nauw samen met reorganisatie specialisten.

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard bellen of mailen.

 

Interim werk

Voor interim trajecten vragen wij een fee vanaf € 90 per uur exclusief reis kosten en of verblijfkosten.

 

Aanmelden energie collectief 

Als u een klein verbruiker bent van energie dan betaald u een tarief voor energie voor een bepaalde volume. Op het moment dat we voor de inkoop van energie kunnen bundelen met de volume van een groep bedrijven is de prijs voor energie goedkoper. U betaald dan eenmalig een fee die bij begin van het traject duidelijk gecommuniceerd wordt

 

 

 

 

Via het contact formulier kunt u direct een vrijblijvende afspraak maken!