Wij kopen iedere dag energie in voor bedrijven en organisaties. De energie wordt rechtstreeks op de energie beurzen ingekocht en daarom kunnen we zeer scherpe tarieven leveren. Hoe groter het volume hoe scherper de prijs en uiteraard is het belangrijk om op de juiste moment in te kopen. Wilt u zeer scherpe energie tarieven en hierdoor lage kosten, neem dan contact met ons op. 

Wij kopen de energie voor uw bedrijf in bij de grootste energie leveranciers van de wereld die in Nederland gevestigd zijn. De voorwaarden van deze organisaties zijn uitstekend! U gaat honderden tot tienduizenden euro's per jaar minder betalen.

 

Energie Collectief

U kunt ook energie inkopen in een collectief waardoor u met een groep bedrijven samen energie inkoopt  voor een lange tijd vast. Het voordeel is dat u dan grote volume aanbiedt en hiervoor een scherpe prijs ontvangt. Dit gebeurt vaak door winkel centra, franchise ondernemers of stichtingen zoals scholen en kerkelijke instelingen. Na het gezamenlijk inkoop ontvangt iedere bedrijf haar eigen contract en hebben de bedrijven feitenlijk niets meer met elkaar te maken. Wij regelen de gehele overstap voor u. 

Voor een actuele tarief kunt u ons uw laatste jaar opgave malen wij zullen dan u eerst een berekening toe mailen. Als u akkoord gaat kopen wij de energie voor uw organisatie in met de looptijd die u wenst.

 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Heeft u nog vragen bel of mail ons gerust.

tel (0031)686459884

email: info@devastelastenconsulent.nl