Duurzame energie inkoop

Wij zien in het praktijk dat veel organisaties veel te veel betalen voor energie. Vaak kunnen we dit met honderden euro's tot duizenden euro's verlagen voor het MKB. Voor grootzakelijke bedrijven kunnen we vaak duizenden tot tienduizenden euro's op jaar basis de energie kosten verlagen.

Wij helpen organisaties bij de transitie van grijze energie naar duurzame energie. Energie is de motor van onze economie en onze motto is dan ook "laten we schone energie gebruiken voor het welzijn van onze natuur en maatschappij". Daarnaast is de prijs voor duurzame elektriciteit op dit moment historisch laag. Mede hierdoor gaat u minder betalen voor duurzame elektriciteit. Dit komt met name omdat wij de energievraag van diverse organisaties bundelen en gezamelijk duurzame energie inkopen.

Hierdoor gaat uw organisatie minder betalen voor energie en bent u duurzamer aan het onderemen. Wij doen dit voor het MKB maar ook voor zeer grote organisaties die graag de transitie willen maken van grijze energie naar duurzame energie. Veel organisaties zijn enthousiast hierover, ook omdat  wij een gedeelte van onze omzet schenken aan een nader te bepalen goed doel. Graag vertellen wij u hier meer over in een vrijblijvende gesprek.