Duurzame Afval

Net zoals dat iedere organisatie energie nodig heeft realiseert bijna iedere organisatie afval. Afval kan op diverse manieren verwerkt worden en het is zaak voor onze milileu en onze maatschappij dat dit duurzaam gebeurt.

Veel organisaties hebben in het verleden langdurige contracten gesloten met diverse afval verwerkers. In de afval wereld horen we  als uitdrukking voor organisaties die al heel lang bij een zelfde afvalverwerker zitten de term "contract slapers". Deze organisaties betalen vaak veel te veel voor het verwerken van hun afval.

Wij hebben in de markt onderzocht welke partijen duurzaam afval verwerken en daarnaast helpen wij u om uw afval kosten significant te verlagen. Uiteraard doen wij dit ook op "no cure no pay". In vele gevallen worden de kosten met 10% tot 50% verlaagd en wordt uw afval duurzamer verwerkt. Daarnaast schenken wij een gedeelte van onze omzet aan een met uw organisatie nader te bepalen goed doel of project. Graag informeren wij u hier meer over in een vrijblijvende gesprek.

De Vaste Lasten Consulent is partner van van Gansewinkel.