Collectiviteiten

Particulier

Wij kunnen voor uw personeel, huurders, leden een energie collectief opzetten, waarbij ze fors minder gaan betalen dan voor variabele energie contracten. Tevens kunnen we voorwaarden bedingen voor u bij de grootste energei leveranciers van het land dat alleen geld voor uw organisatie.

De komende winter gaan de energie tarieven fors omhoog en gaan huishoudens veel meer gas verbruiken. Met een variabele energie contract gaat uw personeel, huurders en of leden fors meer aan energie betalen wat veel stres en zorgen geeft aan uw mensen.

Door via de Vaste Lasten Consulent een collectief op te starten gaat u uwe personeel, huurders en of leden echt helpen met lagere energie kosten. Wij ontzorgen u met het opstarten en relaiseren van het collectief.

Informeer bij ons wat de mogelijkheden zijn en de voorwaarden.

Prijs is altijd op aanvraag,

 

Zakelijk

Op dit moment kan het MKB geen vaste energie contracten afsluiten alleen variabel. Via een energie collectief van de Vaste Lasten Consulent kunnen we wel het MKB een vaste energie contract aanbieden dat fors lager is dan de variabele energie tarieven.

Dat betekent voor het MKB honderden tot duizenden euro's per maand lagere kosten, dan variabele energie kosten.

Voor het inkoop proces vragen we eenmalig 250 euro ex btw per locatie.

Collectief energie inkopen